Čo sú to feromóny a ako fungujú ?

Zrejme ste sa už stretli so situáciou, keď vám niekto príjemne voňal. Nemyslíme tým len klasický parfém, ale skôr celková aróma toho človeka. Na to aby vás niekto fyzicky priťahoval vám musí voňať, aj napriek tomu aby ste si to uvedomovali. Vedci sa venovali skúmaniu tohto fenoménu, a zistili že za toto sú zodpovedné feromóny. Feromóny sú chemické látky, ktoré sú vylučované z tela zvierat aj ľudí. Podvedome ovplyvňujú naše správanie, výber partnera ale aj sexualitu. Vedeli ste, že k sexuálnej atraktivite si dokážete dopomôcť?

Chcete byť viac sexi a atraktívni? Používajte feromónové parfémy

 

Ako sme si povedali, feromóny sú chemické látky ktoré sa vylučujú do vzduchu, avšak nie každému budú voňať rovnako. Tak isto, nepredstavujte si arómu feromónov ako napríklad kyticu kvetov, je to veľmi špecifická a mysteriózna vôňa, ktorú zachytí len ten, komu je určená. Ľudia sú veľmi individuálne bytosti a každému vonia niečo iné. Niektorým ženám môže napríklad voňať mužský pot po cvičení v posilňovni, a naopak iným môže dokonca vadiť.

Feromóny v našich feromónových parfémoch sú vybrané tak, aby ich cítil presne ten, kto má. Za pomoci feromónových parfémov si viete zvýšiť sexuálnu atraktivitu, úspešnosť a obľúbenosť v kolektíve. Feromóny dokonca priamo zvyšujú aj hladiny pohlavných hormónov ako testosterón či estrogén. Vedecké výskumy tieto tvrdenia samozrejme podopierajú, a hoci si ich naše telo vie tvoriť aj samo, nemusia byť dostatočne silné alebo ich tvorba môže vekom upadať. Feromóny sa uvoľňujú potom cez pokožku, močom a dokonca aj cez vlasy.

Image by Freepik

Poznáme niekoľko účinných feromónov

 

Predstavíme si najmä dva hlavné typy, avšak na zvýšenie účinku nájdete v parfémoch práve kombinácie rôznych druhov feromónov. Prvým je feromón vylučovaný mužmi – Androsterón, ktorý sa tvorí v nadobličkách a semenníkoch, a v malom množstve ho produkujú aj ženy. Feromóny menia spôsob ako sa ľudia vnímajú, a preto napríklad aj na pohľad neatraktívny muž môže na ženy pôsobiť priam magneticky. Iste to poznáte na príkladoch rôznych rockových spevákov či hercov. Androsterón pôsobí teda prirodzene ako afrodiziakum hlavne na ženy.

Okrem toho ženy vylučujú ešte druhý hormón – Kopulín. Tvorí sa v nadobličkách a vaječníkoch, a jeho tvorbu výrazne ovplyvňuje individuálny menštruačný cyklus ženy, pričom najsilnejší je v práve v období ovulácie, teda približne v polovici cyklu. Logicky pôsobí hlavne na mužov ako silné afrodiziakum. Oba tieto hormóny môžete nájsť v našich feromónových parfémoch, ktoré sú citlivo namiešané zvlášť pre mužov a zvlášť pre ženy.

 

Image by Freepik

Kde a ako používať feromónové parfémy?

 

V prvom rade, feromónové parfémy sú naformulované tak, aby boli vhodné aj na každodenné nosenie. Nečakajte žiadne ťažké pižmové vône, feromónové parfémy pre mužov sú nakombinované s obľúbenými arómami ako napríklad cyprus, šalvia, vetiver, pačuli či svieže citrusové a morské akcenty. Parfém už nemiešajte s inými vôňami, feromóny v samotnej vôni pôsobia neviditeľne, takže vy ich nemusíte cítiť, a zároveň pre vaše okolie budete neodolateľný.

Feromónové parfémy pre ženy majú ešte širší výber vôní, ako napríklad kvetinové, citrusové sladké, ambrové či ovocné arómy zakomponované spolu s feromónmi, takže si vyberie každá dáma aj na denné použitie. Môžete napríklad používať jeden druh feromónového parfému na deň aj do práce, a silnejší na večerné rande – úspech bude zaručený!

Pamätajte, feromónový parfém (či už vo forme roll – on alebo spreja) je najúčinnejší keď sa aplikuje na miesta kde prirodzene pulzuje krv, ako napríklad na krk za ušami, na lakťoch, na zápästiach a podobne.

Feromónové parfémy sú všestranne využiteľné, okrem príjemnej vône získate aj plus v podobe magickej príťažlivosti, ktorú využijete keď chcete očariť opačné pohlavie alebo idete na párty, či dokonca vzbudiť pozornosť v práci.

 

Zdroj náhľadového obrázka : Freepik

Späť do obchodu