Páni, trápi vás predčasná ejakulácia? Už nemusí, v tomto článku sa dozviete ako na to

Tento háklivý problém sa týka mnohých mužov na Slovensku aj celosvetovo, a počas života sa s ním môže dokonca stretnúť každý druhý muž. Ejaculatio praecox je jeho latinský názov, a v podstate značí sexuálnu dysfunkciu, kedy muž nie je schopný ovládať výron semena. Deje sa to pri akomkoľvek type pohlavného styku, pričom muž môže ejakulovať ešte pred vniknutím do partnerky alebo do jednej minúty po začatí pohlavného styku.

Predčasná ejakulácia znamená neuspokojenie na oboch stranách

 

Muž si neužije sexuálny styk a zároveň ho môžu začať trápiť psychické problémy, a žena takto nikdy nedospeje k vyvrcholeniu. Ak sa tento problém nerieši, mnohé páry to neustoja a predčasná ejakulácia môže byť príčinou rozchodu. Veľa mužov však tento problém skôr podceňuje (myslí si, že časom to prejde samé) alebo sa boja o tejto citlivej záležitosti vôbec s niekým baviť. Za predčasnú ejakuláciu sa vôbec netreba hanbiť, pretože príčiny môžu byť často vrodené (krátka uzdička alebo zúžená predkožka) či psychické (únava, stres práci, vážne rodinné či zdravotné problémy a podobne). Páni, nemusíte však zúfať, nižšie si povieme ako oddialiť ejakuláciu bez toho aby ste museli chodiť k lekárovi.

Copyright image by Unsplash

 

 

Techniky a prípravky na oddialenie ejakulácie

 Nižšie si povieme, čo môžete robiť, aby ste predišli predčasnej ejakulácii. Našťastie na trhu existuje mnoho prípravkov, ktoré sú účinné a jednoduché na používanie. Nezabudnite, že aj dychové relaxačné techniky, ako aj komunikácia s partnerom vie spraviť divy.Niektorým mužom sa osvedčilo aj používanie kondómu, ktorý tiež spôsobuje zníženie citlivosti penisu.

Tablety, spreje, gély a krémy na oddialenie ejakulácie sú zaručená voľba

 

Ak hľadáte niečo, čo bude účinkovať 100% a takmer okamžite, spoľahnite sa na voľno predajné prípravky, ktoré zoženiete aj v našom e – shope. Overené, certifikované prípravky s garanciou účinnosti vám diskrétne pomôžu na vašej ceste za vysneným sexuálnym životom.

Tablety na oddialenie ejakulácie sa pochopiteľne užívajú orálne, a sú určené mužom, ktorí majú nielen problémy s rýchlym vyvrcholením, ale aj predlžujú a skvalitňujú sexuálny styk. Obsahujú extrakty z bylín, ktoré sa po stáročia používajú vo východnej medicíne, ako aj účinné aminokyseliny, ktoré podporujú libido. Mnoho krát tieto tablety na oddialenie ejakulácie obsahujú známe doplnky výživy ako napríklad ženšen, prášok maca, šafran a iné. Treba ich užiť hodinu až polhodinu pred samotným stykom.

Gély, spreje a krémy na oddialenie ejakulácie fungujú veľmi podobne, majú však tú výhodu že na ich účinok nemusíte čakať, účinkujú takmer okamžite. Stačí ich aplikovať lokálne pár minút pred stykom, maximálne pol hodinku predtým. Okrem už vyššie spomenutých účinných látok obsahujú aj lokálne znecitlivejúce blokátory. Prechádzajú cez pokožku penisu priamo do ciev zodpovedných za pumpovanie krvi do penisu. Okrem toho gély na oddialenie ejakulácie obsahujú aj chladivé zložky, čo tiež napomáha k pozitívnemu výsledku. Mnohé krémy na oddialenie ejakulácie pôsobia afrodiziakálne aj pre partnerku.

Copyright image by Freepik

 

Buďte pánmi svojho sexuálneho života

 

Každý muž, ktorý trpel predčasnou ejakuláciou nedá dopustiť na prípravky na jej oddialenie. Buďte sebaistý ako nikdy predtým, a aj vaša partnerka zažije rozkoš o akej sa jej predtým ani nesnívalo. Nie je nič ľahšie a diskrétnejšie ako si objednať prípravky na oddialenie ejakulácie či už vo forme tabletiek, gélu, spreja či krému bez toho aby ste o vašom probléme niekomu povedali. Prípravky na oddialenie ejakulácie sú bezpečné, vždy fungujú a nesklamú vás v tej najintímnejšej chvíli.

 

Zdroj titulneho obrázku : https://www.freepik.com/free-ai-image/full-shot-man-showing-sadness_171795212.htm#fromView=search&page=2&position=3&uuid=88420a5d-0671-4e7a-a618-dc6de69019ca

Späť do obchodu