Ako zväčšiť penis : Metódy a cviky na zväčšenie penisu

Otázka zväčšenia penisu je stará ako ľudstvo samo. Máloktorý muž je spokojný s veľkosťou svojho mužstva. Aj keď sa zatiaľ nedá operačne zväčšiť ako napríklad prsia u žien, aj penis si viete opticky zväčšiť tak, aby pôsobil mohutnejšie. Nie je to síce doživotné riešenie, no podrží vás práve v tej intímnej chvíli, kedy to najviac potrebujete. Rôznymi cvikmi a pomôckami sa dá mierne predĺžiť aj dlhodobo no tak ako aj cvičenie je to proces ktorý si vyžaduje vytrvalosť a výsledok nepríde zo dňa na deň . V tomto článku sa dozviete tajomstvá, ktoré vám pomôžu zväčšiť si vašu pýchu a ohúriť tak partnerku či partnera.

Cviky na zväčšenie penisu existujú

 

V prvom rade by sme si mali na úvod povedať, že ženy skutočne nehľadia až tak na veľkosť samotného penisu, ako skôr na jeho výdrž a výkonnosť. Zdá sa, že muži sa veľkosťou trápia oveľa viac. Aj keď ste už určite počuli zaručené povery ako „podľa nosa poznáš kosa“ alebo tie „zaručené“ ohľadne veľkosti rúk či nôh, vedecky nie je dokázaná priama súvislosť s veľkosťou penisu.

Ako však existujú cviky na svalstvo tela, v podstate aj penis sa dá posilňovať. Predstavíme si niektoré z nich. Prvou z nich je strečing, a tak ako naťahujeme svalstvo chrbta napríklad, tak sa dá naťahovať aj penis. Treba to však robiť jemne, ideálne pomocou nejakého lubrikantu, aby nedošlo k poškodeniu k penisu. Naťahovať treba ideálne denne, minimálne 4 krát do týždňa. Ručným naťahovaním a masírovaním sa penis prekrvuje, čo údajne môže viesť k jeho zväčšeniu do dĺžky. Pozor, nemýľte si to s masturbáciou.

Cvičenie s pomôckami

 

Ak vás táto téma zaujíma, zrejme ste už počul aj o pomôckach, ktoré pripomínajú akési malé závažia alebo dokonca „mučiace pomôcky“. Tieto závažia fungujú na systéme posilňovania a prekrvovania hladkého svalstva penisu, no aby sa dosiahol skutočne nejaký účinok, musíte posilňovať skutočne každodenne, pričom zväčšenie bude len o nejaké 2 centimetre. Dalo by sa povedať, že pri týchto dvoch metódach potrebujete hlavne veľa času a trpezlivosti.

Pokiaľ ste v tomto nováčik, radi by sme dali do pozornosti tento nástroj – Penis extender Pumped - zariadenie na predĺženie penisu zväčšuje jeho dĺžku a obvod vďaka oceľovým valcom s pružinami, čo podporuje prirodzenú schopnosť tela meniť sa a vyvíjať pod záťažou. Ak budete neustále stimulovať svoj penis, budete stimulovať bunky k rastu a zväčšíte veľkosť vášho penisu. Tento extender je odporúčané nosiť na penise približne 9 hodín denne, no na začiatku si treba spraviť prestávky. Zariadenie sa prispôsobí všetkým veľkostiam a je skutočne diskrétne. 

Pomôcky, ktoré fungujú takmer okamžite

 

Nemusíte však zúfať, pre všetkých pánov ktorí nemajú toľko trpezlivosti a chcú vidieť výsledky v priebehu pár minút. Či už sa jedná o rôzne tablety, gély či manuálne pomôcky, všetky si rad radom predstavíme.

Gély a tablety na zväčšenie penisu s overenými účinnými látkami

 

Tak ako na trhu nájdete rôzne afrodiziaká či spreje na predĺženie erekcie, tak nájdete aj tie na zväčšenie penisu. Poskytujú okamžitý účinok, ktorý však po čase odznie. Ak dávate prednosť lokálnej aplikácii, máme pre vás malý zázrak. Gél Titan Gold Special , ktorý nielen že podporuje dlhotrvajúcu erekciu, ale dokonca zväčšuje penis. Táto limitovaná edícia prémiového gélu poskytuje skutočne zväčšenie až do 7 centimetrov!

Je to preto, že účinné látky pôsobia priamo v penise, stimulujú priamu tvorbu hormónov a priamo zlepšujú krvný obeh v genitáliách. Tento gél môžete použiť aj priamo počas sexuálneho styku, kde pôsobí aj ako lubrikant, no aby ste si zaručili najlepší výsledok, mali by ste gél Titan Gold Special používať pravidelne dva krát denne po dobu jedného mesiaca.

Ak ste trošku lenivý alebo jednoducho nemáte čas, máme tu pre vás aj elegantné riešenie v podobne tabliet – Big Boy Golden XXL v balení po 45 tabliet. Tieto tablety na zväčšenie penisu a zlepšenie erekcie sú samozrejme schválené a prešli všetkými prísnymi normami v EÚ. Tieto skutočne jedinečné doplnky obsahujú zmes účinných látok, ktoré pôsobia dlhodobo a výsledky už o mesiac uvidíte na sebe. Užívajte teda 2 tablety denne, a dostaví sa efekt aj na hrúbke penisu, nielen jeho dĺžke. Účinné látky ako Sibírsky ženšen či Tribulus Terrestris sľubujú aj zvýšenie libida a testosterónu.

 

Pomôcky na manuálne použitie

 

Iste ste už aj vy počuli o takzvaných vákuových pumpách či rôznych závažiach na penis. Tieto fungujú na základne manuálnej stimulácie a prekrvenia penisu, čo zaručí jeho okamžité zväčšenie ako do dĺžky tak aj do hrúbky. 

Pokiaľ si chcete zväčšiť penis tak povediac na počkanie, určite vyskúšajte Vibrujúcu vákuovú pumpu na penis Bestseller Vacuum Pump Vibro, ktorá z vás do minúty spraví muža o ktorom si ženy budú hovoriť. Ako iste viete, vákuové pumpy fungujú podtlakom a dokážu na penise zaraz vyčariť o pár centimetrov viac. Navyše vďaka príjemnému vibrovaniu nebudete cítiť žiadny diskomfort. Pumpa pomáha nielen pri predlžení ale aj na zlepšenie dlhotrvajúcej erekcie.

Kombinácia pravidelnosti a niekoľkých metód vám zaručí tie najlepšie výsledky

 

Ak je vašou prioritou zlepšenie a skvalitnenie sexuálneho života, ako aj zvýšenie libida a zväčšenie penisu, ste tu správne. Každý muž si nájde spôsob a produkt ktorý vyhovuje práve jemu. Ak sa chcete popýšiť penisom dlhším o viac ako 5 centimetrov a zároveň aj hrubším, určite to nedosiahnete len jednou metódou. Naopak, najlepšia je podpora buď v podobe gélu alebo tabliet (alebo aj oboch), a zároveň aj posilňovanie penisu. Ak si navyše chcete okamžite pomôcť pri sexuálnom styku, vákuová pumpa vás zaručene nikdy nesklame.

 

Zdroj obrázka článku : https://unsplash.com/photos/yellow-and-brown-leather-strap-XfAIp1Bi3K4

Späť do obchodu