Ako sa pripraviť na análny sex

Existuje mnoho informácií, ktoré hovoria, že análny sex je bolestivý a nebezpečný, čo môže vystrašiť aj tých najodvážnejších. Sú tu veci, na ktoré musíte myslieť pred análnym sexom. Ako sa teda správne pripraviť na análny sex, aby bol váš zážitok čo najpohodlnejší a najbezpečnejší ? Poďme sa spolu pozrieť na to ako sa pripraviť na análny sex.

1.    Edukácia a análny sex

Ak máte pocit, že análny sex nie je pre vás, je úplne v poriadku ho nechať tak. Nikto by vás nemal nútiť do niečoho, čo vám nie je príjemné. Ak, však, naopak, chcete experimentovať v spálni, hurá do toho. Je dobré sa najprv oboznámiť s tým, čo môžete od tohto aktu, s názvom análny sex, očakávať. Šťastie praje pripraveným.

Tip: Po análnom sexe je dôležitá hygiena. Dôkladne sa očistite. Nikdy neprechádzajte priamo z análneho sexu na vaginálny alebo orálny sex bez umytia.

2.    Komunikácia s partnerom

Pred análnym sexom je veľmi dôležité hovoriť so svojím partnerom. Vždy si vyžiadajte jeho/jej súhlas, ešte predtým ako sa análnemu sexu oddáte.

Tip: Ak pociťujete bolesť, máte obavy z možnej pohlavnej infekcie, alebo si všimnete niečo neobvyklé po prvom análnom sexe, konzultujte to so svojím lekárom.

Copyright image by Freepik

3.    Lubrikant na análny sex

Anus sa nehydratuje sám ako vagína, takže je dôležité používať lubrikant. Kvalitný lubrikačný gél na báze vody je najlepší na análny sex a je vhodný na použitie s kondómami aj inými sexuálnymi hračkami. Lubrikačný gél nie je len príjemný doplnok pri análnom sexe - je nevyhnutný pre vaše pohodlie a bezpečnosť. Pomáha predchádzať bolesti a zraneniam, ktoré môžu zvýšiť riziko nákazy HIV a inými pohlavne prenosnými infekciami. Ak používate silikónové análne hračky, nikdy nepoužívajte silikónový lubrikačný gél. Na tieto hračky používajte len lubrikačný gél na báze vody, inak sa môžu poškodiť.

Tip: pred samotným aktom, skúste s použitím lubrikačného gélu, masturbovať v súkromí. Vďaka tomu budete lepšie pripravení na análny sex.

Photo by Deon Black on Unsplash

4.    Klystír a análna sprcha

Použitie análnej sprchy alebo klystíru je jednoduché, aj keď sa môže líšiť v závislosti od typu zariadenia. Najprv sa postavte do sprchy alebo nad toaletu, aby ste mali miesto na vyprázdnenie. Môžete si pomôcť aj tým, že jednu nohu postavíte na toaletu alebo na okraj vane pre lepší prístup.

Pred vložením dýzy do konečníka uvoľnite otvor čistým lubrikovaným prstom. Jemne priložte dýzu k anusu a pomaly ju zasúvajte. Potom stlačte gumenú žiarovku, fľašu alebo vak, aby ste pomaly vstrekli tekutinu dovnútra. Pri použití sprchového klystíru začnite na nízkom nastavení, aby ste nespustili príliš veľa vody naraz.

Držte tekutinu vo vnútri niekoľko sekúnd pred jej uvoľnením. Proces opakujte až kým voda, ktorá vychádza, nebude čistá alebo kým nie je fľaša alebo gumená žiarovka prázdna.

Aby ste mali najlepší zážitok, vykonajte klystír 1-2 hodiny pred análnym sexom. Na prepláchnutie posledných 15-20 cm konečníka stačí použiť len pár šálok vody. Použitie príliš veľkého množstva vody môže stimulovať tráviaci systém a spôsobiť tráviace ťažkosti.

Tip: Používajte teplú/ letnú vodu, ktorej teplotu si overíte na zápästí. Ak je voda príliš studená, môžete sa cítiť kŕčovito. Ak je príliš horúca, môžete podráždiť tkanivá. Používajte vodu, ktorú by ste pili. Ak filtrujete vodu z kohútika, použite filtrovanú vodu aj na klystír.

5.    Análny kolík

Pri používaní análneho kolíka vždy vyberte hračky navrhnuté na análnu „hru“. Tieto hračky majú širokú základňu, ktorá zabraňuje ich úplnému vniknutiu do konečníka. Bezpečné sú aj análne kolíky s veľkým krúžkom alebo šnúrkou na vytiahnutie.

Análny kolík je určený na to, aby počas sexuálnych hier zostal na mieste. Niektorí ľudia ho používajú na prípravu na análny sex. Špička kolíka stimuluje nervy v konečníku, prostate a vagíne, čo môže pomôcť uvoľniť análne svaly.

Ľudia, ktorí si užívajú análny sex, používajú análne kolíky na prípravu konečníka pred samotným aktom. Tieto kolíky pomáhajú uvoľniť svaly v konečníku a robia penetráciu pohodlnejšou. Pretože steny konečníka sú tenké a môžu sa ľahko poškodiť, je dôležité zabezpečiť správnu prípravu, ako je predohra a lubrikačný gél. Bez toho môže byť análny sex bolestivý a môže spôsobiť natrhnutia, cez ktoré môžu baktérie ľahko preniknúť do krvného obehu. Na trhu sú rôzne tréningové sady análnych kolíkov, ktoré sa začínajú malými veľkosťami a postupne sa zväčšujú, čo pomáha svalom prispôsobiť sa.

 

Slovo na záver

Análny sex je možný pre každého, bez ohľadu na sexuálnu orientáciu alebo pohlavie. Pred prvým análnym sexom je dôležité pripraviť sa tak, aby ste predišli bolesti, poškodeniu tkaniva alebo riziku infekcie. Kľúčové je otvorene komunikovať s partnerom pred, počas a po sexe, aby ste zabezpečili príjemný a bezpečný zážitok pre vás oboch.

 

Zdroje:

Zdroje obrázkov :

https://www.freepik.com/free-photo/close-up-sex-toy_19856909.htm#fromView=search&page=1&position=12&uuid=4d9ac4ab-8eb1-4a07-b20f-b18c02812d52

https://unsplash.com/photos/yellow-banana-fruit-on-persons-hand-uuA9sKk2f5c

https://www.freepik.com/free-photo/sweet-couple-cuddling-naked-blanket_3434655.htm#fromView=search&page=1&position=1&uuid=49c5d17c-7c04-4d9c-994a-6e06c7c7d16f

 

 

 

Späť do obchodu